Activiteiten

=====================================================================================================================================

Helende stilte

De werkgroep Bezinning en Inspiratie organiseert vanaf september elke maand een meditatiebijeenkomst in de Nicolaaskerk te Dwingeloo.

Vanuit de drukte van de dag komen we tot rust. Afgewisseld en ondersteund met muziek en korte teksten komen we tot innerlijke rust. Dan kan het gebeuren dat onze aandacht opengaat naar iets dat ons aanraakt, ontroert en te denken geeft.

Iedereen die behoefte heeft aan stilte – of een poosje stil wil zijn in het koor van onze mooie kerk – is van harte welkom.

We beginnen om 19.30 uur en het duurt ongeveer een uur.

De geplande bijeenkomsten zijn: 8 september, 13 oktober, 10 november, 8 december en 12 januari 2022.

Na afloop is het mogelijk even na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

De werkgroep Bezinning en Inspiratie